Pranz – ziua 78

Cele mai vizualizate

Salata de fructe cu sos

  • căpşuni;
  • banane;
  • struguri;
  • portocale;
  • kiwi;
  • sirop de coacăze roşii.

Pune fructele spălate şi tăiate – căpşuni, banane, struguri, portocale şi kiwi – în două castroane – unul mic şi altul mare. Se prepară sirop de coacăze roşii şi se toarnă peste fructele din castronul mare. Pentru a prepara sirop de coacăze roşii se foloseşte o lingură de marmeladă de coacăze roşii diluată cu apă sau gem cu conţinut redus de zahăr.

La prânz se serveşte castronul mare de salată.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate