Alegere alternativa – ziua 19

Cele mai vizualizate

Paste cu sos pesto

  • 120g paste integrale;
  • o legătură mare de busuioc proaspăt;
  • o mână de seminţe de pin;
  • usturoi;
  • ulei de măsline;
  • sare.

Se fierb 120g paste integrale şi se acoperă cu sos Pesto. Pentru a prepara sosul, se amestecă cu un mixer o legătură mare de busuioc proaspăt, o mână de seminţe de pin, usturoi zdrobit, ulei de măsline şi sare. Se poate folosi, de asemenea, sosul Pesto disponibil în comerţ.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate