- 200 g margarina;
- 100 g zahăr;
- 5 g zahăr vanilat;
- 1 ou;
- 300 g făină;
- 50 g nuci măcinate, arahide sau alte alune măcinate.
Amestecă zahărul, zahărul vanilat, margarina şi oul întreg pentru a se obţine un aluat moale, apoi se adaugă nucile şi făina. Aluatul nu trebuie să aibă o consistenţă foarte tare şi nici să se lipească. Se vor obţine aproximativ 30 de biscuiţi.
Se unge tava de copt cu puţină margarina, apoi se întinde aluatul şi se împarte în 30 de bucăţi. Se coc 15-20 minute la 200°C sau până când se rumenesc. După ce se răcesc puţin se scot biscuiţii. într-un recipient acoperit, biscuiţii se vor păstra crocanţi şi gustoşi timp de până la o lună.
Reţineţi, nu mâncaţi mai mult de trei biscuiţi.