Alegere alternativa – ziua 48

Cele mai vizualizate

  • 8 ouă;
  • 200 g zahăr pudră;
  • 250 g nuci măcinate;
  • 3 linguri miez de pâine;
  • 5 g zahăr vanilat;
  • ingrediente pentru cremă: marmeladă cu conţinut redus de zahăr şi suc de portocale.


Separă albuşurile de gălbenuş. Amestecă gălbenuşurile cu zahărul pudră şi se bat spumă; apoi, se bat spumă şi albuşurile.

Se amestecă miezul de pâine, zahărul vanilat şi nucile. Adaugă peste gălbenuşuri şi la sfârşit se adaugă şi albuşurile spumă. Se aşează hârtie pergament pe o tavă de copt, se toarnă amestecul în tavă şi se coace 20 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C.

După ce s-a copt, se taie blatul pe orizontal în trei straturi, se stropeşte cu suc de portocale şi se întinde marmelada. Se serveşte numai o felie.

Articolul precedentMic dejun – ziua 49
Articolul următorCina – ziua 48

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate