Alegere alternativa – ziua 48

Cele mai vizualizate

  • 8 ouă;
  • 200 g zahăr pudră;
  • 250 g nuci măcinate;
  • 3 linguri miez de pâine;
  • 5 g zahăr vanilat;
  • ingrediente pentru cremă: marmeladă cu conţinut redus de zahăr şi suc de portocale.


Separă albuşurile de gălbenuş. Amestecă gălbenuşurile cu zahărul pudră şi se bat spumă; apoi, se bat spumă şi albuşurile.

Se amestecă miezul de pâine, zahărul vanilat şi nucile. Adaugă peste gălbenuşuri şi la sfârşit se adaugă şi albuşurile spumă. Se aşează hârtie pergament pe o tavă de copt, se toarnă amestecul în tavă şi se coace 20 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C.

După ce s-a copt, se taie blatul pe orizontal în trei straturi, se stropeşte cu suc de portocale şi se întinde marmelada. Se serveşte numai o felie.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate