Alegere alternativa – ziua 52

Cele mai vizualizate

  • 5 ouă;
  • 5 linguri alune măcinate;
  • 2 linguri zahăr;
  • 5g zahăr vanilat;
  • 3 linguri marmeladă dietetică;

Se amestecă ouăle întregi, zahărul şi zahărul vanilat şi se bat 10 minute cu un mixer până când aluatul se îngroaşă considerabil. Adaugă apoi alune măcinate şi amestecă la cea mai mică viteză.

Toarnă aluatul într-o tavă de copt acoperită cu hârtie pergament (neunsă). Se coace 10 minute în cuptorul încălzit în prealabil la 180°C. Când este gata, se scoate din cuptor şi se lasă la răcit în tava de copt. Se scoate hârtia pergament, se întinde marmelada şi se rulează. Se servesc numai 3 bucăţi.

Articolul precedentMic dejun – ziua 53
Articolul următorCina – ziua 52

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Angina pectorala: simptome, factori de risc, tratament

Durerea toracică este una dintre cele mai frecvente afecțiuni cauzate de reducerea fluxului sanguin la nivelul inimii. Aceasta este cunoscută sub numele de angină...

Articole recomandate