- 120 g cuş-cuş;
- 2 mâini de ciuperci;
- 1 căţel de usturoi;
- 1 lingură ulei;
- 1 lingură pătrunjel tocat;
Prepară cuş-cuşul conform instrucţiunilor de pe pachet. Se sotează ciupercile în ulei încins, adaugă puţină apă şi apoi usturoiul zdrobit. Se amestecă cuş-cuş-ul cu ciupercile şi se ornează cu pătrunjel tocat. Puteţi adăuga ce legume doriţi.
INFORMATII UTILE
Uleiul de măsline extra virgin, presat la rece nu ridică nivelul colesterolului datorită nivelului său ridicat de acizi graşi nesaturaţi. Este benefic datorită conţinutului de colesterol de tip HDL recunoscut pentru efectele sale de prevenire a multor boli ale civilizaţiei moderne.
Acesta conţine o gamă variată de ingrediente medicinale şi, de asemenea, îmbunătăţeşte absorbţia vitaminelor grase solubile. Folosiţi grăsimea rar, alegeţi ulei de calitate şi căutaţi ulei a cărui etichetă indică în mod clar că vă protejează sănătatea.