Pranz – ziua 23

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Mămăligă cu boia de ardei

  • 120 g făină de porumb si sare;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 linguriţă boia de ardei.

Se prepară mămăliga conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se încinge uleiul într-o tigaie la foc potrivit. Adaugă o linguriţă de boia de ardei şi sotează. Acesta este condimentul pentru mămăligă.

Alegere alternativa

Puteţi pune sos de ciuperci sau sos de roşii peste mămăligă sau o puteţi orna cu felii de ceapă prăjită – cunoscătorii vor şti să îi aprecieze savoarea.

Puteţi prepara mămăligă în stil italian. Se aşează mămăliga într-o tavă unsă şi se distribuie în mod uniform; se unge cu o lingură de ulei şi se ornează cu felii de ceapă. Se coace 15 minute la 200°C.

Articolul precedentCina – ziua 23
Articolul următorMic dejun – ziua 23

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate