Pranz – ziua 23

Cele mai vizualizate

Mămăligă cu boia de ardei

  • 120 g făină de porumb si sare;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 linguriţă boia de ardei.

Se prepară mămăliga conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se încinge uleiul într-o tigaie la foc potrivit. Adaugă o linguriţă de boia de ardei şi sotează. Acesta este condimentul pentru mămăligă.

Alegere alternativa

Puteţi pune sos de ciuperci sau sos de roşii peste mămăligă sau o puteţi orna cu felii de ceapă prăjită – cunoscătorii vor şti să îi aprecieze savoarea.

Puteţi prepara mămăligă în stil italian. Se aşează mămăliga într-o tavă unsă şi se distribuie în mod uniform; se unge cu o lingură de ulei şi se ornează cu felii de ceapă. Se coace 15 minute la 200°C.

Articolul precedentCina – ziua 23
Articolul următorMic dejun – ziua 23

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Un măr pe zi ține medicul departe și ajută la slăbire – Ce beneficii au merele?

Mulți consideră merele un superaliment. Nimic greșit. Totul se datorează valorilor nutriționale și acțiunii desfășurate odată consumate. Concret, care sunt beneficiile merelor...

Articole recomandate