Pranz – ziua 23

Cele mai vizualizate

Mămăligă cu boia de ardei

  • 120 g făină de porumb si sare;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 linguriţă boia de ardei.

Se prepară mămăliga conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se încinge uleiul într-o tigaie la foc potrivit. Adaugă o linguriţă de boia de ardei şi sotează. Acesta este condimentul pentru mămăligă.

Alegere alternativa

Puteţi pune sos de ciuperci sau sos de roşii peste mămăligă sau o puteţi orna cu felii de ceapă prăjită – cunoscătorii vor şti să îi aprecieze savoarea.

Puteţi prepara mămăligă în stil italian. Se aşează mămăliga într-o tavă unsă şi se distribuie în mod uniform; se unge cu o lingură de ulei şi se ornează cu felii de ceapă. Se coace 15 minute la 200°C.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate