Pranz – ziua 3

Cele mai vizualizate

Pizza

  • 250 g făină;
  • 15 g drojdie;
  • 1/2 linguriţă zahăr;
  • sare – un vârf de cuţit;
  • apă călduţă;
  • 4 linguri sos de roşii;
  • 1 linguriţă ulei de măsline.

Se dizolvă zahărul şi drojdia în apă călduţă. Când drojdia se umflă, se adaugă făina sărată şi se frământă un aluat. Se lasă o jumătate de oră la dospit, apoi se întinde o foaie subţire şi se unge cu uleiul de măsline şi sosul de roşii. Se coace 20 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C.

-Aluatul de pizza poate fi cumpărat şi din comerţ.
-Sosul de roşii poate fi înlocuit cu roşii pasate şi condimente.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate