Pranz – ziua 36

Cele mai vizualizate

Paste cu spanac

  • 120 g paste cu spanac;
  • 3 căţei usturoi;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 lingură sos de roşii;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • un vârf cuţit nucşoară;
  • un vârf cuţit oregano;


Se sotează în ulei usturoiul zdrobit. Adaugă o lingură de sos de roşii şi 2 linguri de apă; se fierbe puţin şi se asezonează cu nucşoară. Se toarnă sosul peste paste, se presară pătrunjel şi oregano.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate