Pranz – ziua 40

Cele mai vizualizate

Clătite cu ciuperci

  • 1 cană făină fină de grâu;
  • 1 cană făină integrală de grâu;
  • 1 cană ciuperci albe;
  • 2 căni apă minerală;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • 1 linguriţă tarhon taiat marunt;
  • 1 căţel usturoi taiat marunt;
  • praf de copt – un vârf de cutit;


Se amestecă toate ingredientele. Pentru a coace clătitele, se unge o tigaie cu ulei (şi se scurge uleiul în exces). Se servesc calde; eventual, se pot unge cu sos de rosii.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate