Pranz – ziua 52

Cele mai vizualizate

Tăiței cu miez de pâine

  • 120 g tăiţei;
  • 1 lingură miez de pâine;
  • 1 lingură unt;
  • câteva capere (opţional);

Se fierb şi se scurg tăiţeii. Încinge untul într-o tigaie mare la foc potrivit. Se adaugă miezul de pâine. După ce se rumeneşte, se adaugă pastele, se amestecă bine, se acoperă cu un capac şi se lasă câteva minute. Se pot adăuga şi capere

Articolul precedentCina – ziua 52
Articolul următorMic dejun – ziua 52

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Cum arată meniul zilnic al dietei mediteraneene? Planul alimentar pentru 7 zile

Pentru cine interesează argumentul dieta mediteraneană meniu zilnic, avem rezolvarea.Mai trebuie doar răbdare să deslușești minunății de rețete și să descoperi combinații...

Articole recomandate