Pranz – ziua 52

Cele mai vizualizate

Tăiței cu miez de pâine

  • 120 g tăiţei;
  • 1 lingură miez de pâine;
  • 1 lingură unt;
  • câteva capere (opţional);

Se fierb şi se scurg tăiţeii. Încinge untul într-o tigaie mare la foc potrivit. Se adaugă miezul de pâine. După ce se rumeneşte, se adaugă pastele, se amestecă bine, se acoperă cu un capac şi se lasă câteva minute. Se pot adăuga şi capere

Articolul precedentCina – ziua 52
Articolul următorMic dejun – ziua 52

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Un măr pe zi ține medicul departe și ajută la slăbire – Ce beneficii au merele?

Mulți consideră merele un superaliment. Nimic greșit. Totul se datorează valorilor nutriționale și acțiunii desfășurate odată consumate. Concret, care sunt beneficiile merelor și care...

Articole recomandate