Pranz – ziua 61

Cele mai vizualizate

Pâine cu ierburi aromatice

  • 400g făină integrală de grâu;
  • 5 g praf de copt;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 1 linguriţă rozmarin;
  • 1 linguriţă busuioc;
  • 1 lingură tarhon tocat;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • 1 linguriţă sare;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 300 ml de apă minerală, cel puţin.


Amestecă făina cu toate ierburile aromate, usturoiul zdrobit, sare şi praf de copt. Se frământă uşor, adăugând treptat apă minerală pentru a face aluatul pufos. Întinde aluatul într-o tavă de copt unsă.

Se coace aproximativ 30 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 220°C până când pâinea se rumeneşte. Stropeşte-o cu apă, se acoperă cu un prosop de bucătărie şi se lasă la răcit.

Recomandare: pâinea să fie ruptă şi nu tăiată. Se mănâncă jumătate şi se păstrează cealaltă jumătate în frigider pentru altă dată.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate