Pranz – ziua 61

Cele mai vizualizate

Pâine cu ierburi aromatice

  • 400g făină integrală de grâu;
  • 5 g praf de copt;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 1 linguriţă rozmarin;
  • 1 linguriţă busuioc;
  • 1 lingură tarhon tocat;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • 1 linguriţă sare;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 300 ml de apă minerală, cel puţin.


Amestecă făina cu toate ierburile aromate, usturoiul zdrobit, sare şi praf de copt. Se frământă uşor, adăugând treptat apă minerală pentru a face aluatul pufos. Întinde aluatul într-o tavă de copt unsă.

Se coace aproximativ 30 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 220°C până când pâinea se rumeneşte. Stropeşte-o cu apă, se acoperă cu un prosop de bucătărie şi se lasă la răcit.

Recomandare: pâinea să fie ruptă şi nu tăiată. Se mănâncă jumătate şi se păstrează cealaltă jumătate în frigider pentru altă dată.

Articolul precedentCina – ziua 61
Articolul următorMic dejun – ziua 61

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Ce trebuie să știi despre regimurile disociate?

Dieta disociată se numără printre cele mai răspândite regimuri alimentare de slăbit, ce au ca scop activarea digestiei și evitarea încetinirii metabolismului....

Articole recomandate