Pranz – ziua 77

Cele mai vizualizate

Paste cu sparanghel

  • 120 g paste;
  • 1 legătură sparanghel;
  • sare;
  • 1 linguriţă zahăr;
  • 1 fire de busuioc;
  • 1 legătură pătrunjel tocat;
  • 2 căţei de usturoi;
  • zeama de la 1 lămâie;
  • 1 lingură sos de soia;
  • 1 lingură ulei de măsline;

Taie sparanghelul în bucăţi potrivite şi se fierbe cel puţin 5 minute în apă cu sare şi o linguriţă de zahăr. Se scurge.

Toacă restul ingredientelor, adaugă ulei de măsline, zeama de lămâie şi sos de soia. După ce s-a marinat, se adaugă pastele fierte şi sparanghelul.

Articolul precedentCina – ziua 77
Articolul următorMic dejun – ziua 77

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

7 Posibili ”vinovați” de îngrășarea după dietă

După ce ai găsit dieta de slăbit care ți se potrivește, urmează dezamăgirea... Deși ți-a ușurat drumul pentru atingerea obiectivelor, constați cât...

Articole recomandate