Pranz – ziua 77

Cele mai vizualizate

Paste cu sparanghel

  • 120 g paste;
  • 1 legătură sparanghel;
  • sare;
  • 1 linguriţă zahăr;
  • 1 fire de busuioc;
  • 1 legătură pătrunjel tocat;
  • 2 căţei de usturoi;
  • zeama de la 1 lămâie;
  • 1 lingură sos de soia;
  • 1 lingură ulei de măsline;

Taie sparanghelul în bucăţi potrivite şi se fierbe cel puţin 5 minute în apă cu sare şi o linguriţă de zahăr. Se scurge.

Toacă restul ingredientelor, adaugă ulei de măsline, zeama de lămâie şi sos de soia. După ce s-a marinat, se adaugă pastele fierte şi sparanghelul.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate