Pranz – ziua 85

Cele mai vizualizate

Paste integrale cu sos

  • 120g paste;
  • 1 conservă mică de roşii în sos;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 ceapă mică;
  • sare, piper negru;
  • 1 fir busuioc;
  • 1 lingură ulei.

Sotează ceapa tocată mărunt într-o lingură de ulei până se rumeneşte. Adaugă roşiile şi usturoiul zdrobit; se amestecă, se condimentează cu sare şi piper negru şi se fierbe 5 minute.

Toarnă sosul peste pastele fierte. Se ornează cu câteva frunze de busuioc însă fără brânză parmezan.

Alegere alternativă

Dacă v-aţi săturat de paste, preparaţi 120 gr de mămăligă şi ungeţi-o cu o linguriţă de unt topit. Sau trişaţi puţin: mergeţi la restaurant şi serviţi o pizza.

Articolul precedentCina – ziua 85
Articolul următorMic dejun – ziua 85

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate