Pranz – ziua 85

Cele mai vizualizate

Paste integrale cu sos

  • 120g paste;
  • 1 conservă mică de roşii în sos;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 ceapă mică;
  • sare, piper negru;
  • 1 fir busuioc;
  • 1 lingură ulei.

Sotează ceapa tocată mărunt într-o lingură de ulei până se rumeneşte. Adaugă roşiile şi usturoiul zdrobit; se amestecă, se condimentează cu sare şi piper negru şi se fierbe 5 minute.

Toarnă sosul peste pastele fierte. Se ornează cu câteva frunze de busuioc însă fără brânză parmezan.

Alegere alternativă

Dacă v-aţi săturat de paste, preparaţi 120 gr de mămăligă şi ungeţi-o cu o linguriţă de unt topit. Sau trişaţi puţin: mergeţi la restaurant şi serviţi o pizza.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate