Pranz – ziua 90

Cele mai vizualizate

Roșii umplute

  • 3 roșii mari;
  • 1 cană fulgi de ovăz;
  • sare, piper negru;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • busuioc;
  • zeama de la o jumătate de lămâie.

Înmoaie 15 minute fulgii de ovăz şi se scurg prin presare. Spală roşiile, taiele în partea superioară şi se scobesc cu atenţie în interior. Amestecă pulpa cu fulgii de ovăz; se condimentează cu sare şi piper negru, se adaugă pătrunjel şi busuioc şi se stropeşte cu zeamă de lămâie.

Umple roşiile scobite cu acest amestec. Acoperă roşiile umplute cu capacele tăiate, se lasă o oră la frigider pentru a permite ingredientelor să se înmoaie. Sau se pot pune la cuptor timp de 15 minute la 180°C.

Alegere alternativa

Se serveşte o pizza cu sos de vinete pe care l-aţi pregătit mai demult şi’ păstraţi la congelator.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate